rookcabine voor 4 personen Antirooklobby
welcome rookcabines
 

Rookcabine smoke & talk

De rookcabine smoke & talk is er in drie verschllende afmetingen, voor 4, 8 of 12 personen. Verder kunt nog kiezen tussen verschillende interieurs. Op deze manier kunt u rokers en niet-rokers weer bij elkaar brengen.

Rookcabine design: Een uniek design dat zich aanpast.

Het gepatenteerde ontwerp van rookcabine smoke & talk is dankzij de moderne, strakke vormgeving flexibel in bestaande gebouwen te integreren en functioneert daarbij volledig betrouwbaar, dag in, dag uit. Duidelijke lijnen en gladde oppervlakken, gecombineerd met de “soft edges” van de tafels en het technische gedeelte, zijn de kenmerken van de rookcabine voor rokers én niet-rokers. Dit tijdloze beeld wordt aangevuld met metalen elementen van geborsteld aluminium. Bij de toekenning van de iF-design award 2007 is rookcabine smoke & talk op de eerste plaats verkozen in de categorie Public Design / binnenhuisarchitectuur.

Stijlvol en functioneel interieur

smoke & talk rookcabine past zich geheel aan uw benodigde ruimte aan: De rookcabine voor 4 personen is voorzien van een kubusvormige tafel. Bij de rookcabines voor 8 en 12 personen kunt u kiezen tussen een middellange en een lange tafel, al naar gelang uw behoefte. Kranten of meegebrachte voorwerpen kunnen worden neergelegd op de praktische, tweede legplank.


 
 
 

    >>> Rookcabine smoke & talk
Willkommen bei rookcabine
imprint